1. Home
  2. Poslovna rješenja
  3. Custom-UI

Iskusite personalizirani dodirni zaslon

Za brojne tvrtke skeniranje dokumenata je kao naporno putovanje. Puno vremena potrošenog na ručno skeniranje pojedinačnih stranica, smanjuje produktivnost i povećava rizik od pogrešnog pohranjivanja dokumenata.

S Prilagođenim korisničkim sučeljem Brother sada možete prilagoditi dodirni zaslon svojim potrebama.

  • Vizualni izgled po mjeri
  • Dodajte vlastite pozadine i ikone
  • Izradite prilagođeni tijek rada, uključujući personalizirana odredišta za 'skeniranje u'

Kako može Prilagođeno korisničko sučelje koristiti vašem poslu

Ikona 3 zupčanika

Besprijekorna poslovna integracija

Prilagodite dodirni zaslon vašem poslu. Optimizirajte postupke u radnom procesu za veću produktivnost smanjenjem intervencija zbog pogrešaka i jednostavnom upotrebom općenito.
Ikona osobe

Prilagođeno vašem načinu rada

Smanjite obuku osoblja i minimizirajte mogućnosti pogrešaka prilikom prilagođenog skeniranja na dodir. Također možete slijediti smjernice maraka vaše tvrtke dodavanjem logotipa.
Ikona lista s kvačicom 'obavljeno'

Pridržavajte se industrijskih standarda

Prilagodite svoje pisače i skenere svojim potrebama bilo da se radi o ograničavanju korisničkog pristupa uklanjanjem određenih značajki ili o sukladnosti s industrijskim propisima.

Integrirajte tijek rada kako biste zadovoljili poslovne potrebe

Obrazovanje

Povjerljivi školski dokumenti mogu se zaštititi ograničavanjem mogućnosti skeniranja. Pomoću prilagođenog skeniranja na dodir, u unaprijed konfigurirane sustave za studentske zapise, možete skenirati dokumente izravno u traženu mrežnu lokaciju. 

Pravno područje

Standardne ikone mogu se zamijeniti često korištenim značajkama radi pojednostavljivanja ponavljajućih se procesa. Profili se mogu dodati za svakog partnera u tvrtki s lokacijama skeniranja, uključujući e-poštu, mrežu, USB i oblak. 

 

Zdravstvo

Dokaz o identitetu pacijenata može se sigurno skenirati na dodir što zadovoljava pravne propise u vezi rukovanja zdravstvenim dokumentima. Povjerljivi podaci o pacijentu mogu se brzo i učinkovito skenirati u određene mrežne lokacije.  

Maloprodaja

Obrazac za registraciju klijenata za program lojalnosti može se odmah dodati u bazu podataka glavnog ureda. Za skeniranje na dodir potrebna je minimalna obuka osoblja.  

Financijske usluge

Aplikacije za hipoteke i kredite mogu se spremiti i dijeliti brzo i sigurno. Mrežne mape i e-pošta u koje često skenirate mogu se postaviti na skeniranje na dodir, čime se smanjuju mogućnosti ljudske pogreške. 

Lokalna uprava

Obrasci za prijavu i povjerljive informacije kojima je potrebno odobrenje mogu se brzo i sigurno dijeliti. Profili mogu biti izrađeni za određene odjele z određenim lokacijama skeniranja, uključujući mrežne mape, e-poštu i USB.  

Kako možete prilagoditi dodirni zaslon

dodirni zaslon MFC-L8900CDW prilagođen za zdravstvo s osobom koja nosi bijeli ogrtač

Izrada prilagođenih tijekova rada

Dodirni zaslon s plavom pozadinom i prijenosnim računalom

Personalizirani dodirni zaslon

Dodirni zaslon s licima od 2 žene i jednog muškarca

Dodajte slike profila

Često postavljana pitanja (FAQ)

Prilagođeno korisničko sučelje omogućuje brzo i jednostavno oblikovanje personaliziranih i specifičnih početnih zaslona tvrtke za odabrane Brother uređaje s dodirnim zaslonom u boji. Nakon oblikovanja, rješenje po mjeri može se automatski primijeniti na početne zaslone više Brother uređaja u mreži.
Za početak preporučujemo da se za dodatne informacije obratite regionalnom predstavništvu Brother.
Prilagođeni korisničko sučelje radit će samo s uređajima koji su aktivirani s ovom posebnom značajkom. Prilagođeni korisničko sučelje zahtijeva poseban model bežičnih skenera dokumenata za dokumente ADS-2800W, ADS-3600W i izbor višenamjenskih pisača, uključujući: DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-6800DW, MFC-6900DW, MFC -L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L8690CDW, DCP-L8410CDW.  
Mogu se dodati glavna pozadinska slika i nove tipke za početni zaslon kako biste pojednostavnili tijek rada za besprijekornu poslovnu integraciju. Također se mogu ukloniti kako biste zadovoljili određene regulatorne zahtjeve.
Boju slova i imena tipki na početnom zaslonu. Pristupite različitim postavkama i na primjer prebacite značajke prečaca i administratorskih postavki na skrivene značajke. Pojedinačni početni zasloni mogu se ukloniti ili dodati.
Pozadinske slike i tipke na početnom zaslonu mogu se dodati bilo u .png, .jpg ili .bmp. formatu datoteka. Slike su automatske veličine kako bi omogućile jednostavno postavljanje i konfiguraciju.
Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016

Tekst koji unesete ovdje prikazuje se odmah ispod naziva obrasca, na primjer opis, upute ili druge informacije.

Pogledajte naše Uvjete i načine. Vaši podaci bit će obrađeni u skladu s našom Izjavom o privatnosti.

Zanima vas softver Prilagođenog korisničkog sučelja i želite saznati više? Ispunite gore navedeni obrazac, a naši stručnjaci će vas nazvati i pomoći u vezi s vašim eventualnim pitanjima.