1. Home
  2. Poslovna rješenja
  3. Hvatanje dokumenata

Hvatanje dokumenata

Skeniranje i upravljanje elektronskim dokumentima može biti vrlo složeno, pogotovo u većim tvrtkama. Brotherova rješenja za skeniranje nude široku paletu raznovrsnih načina za skeniranje, arhiviranje i primanje poslovnih dokumenata iz dana u dan.

Možda vas zanima i:

PrintSmart Secure Pro

Kontrolirajte sigurnost i troškove pisača u vašoj tvrtki pomoću Brotherove značajke PrintSmart Secure Pro

iPrint & Scan

Neka vaši zaposlenici ispisuju i skeniraju s bilo kojeg uređaja putem besplatne mobilne aplikacije Brother 

Aplikacije Web Connect i Brother Cloud

Povežite se s oblakom i uređujte dokumente izravno iz vašeg Brother uređaja

Potražimo rješenje zajedno:

Da. Brother iPrint & Scan je besplatna aplikacija kompatibilna s mobilnim uređajima Apple iOS, Android i Windows. Možete je koristiti za skeniranje dokumenata na svoj mobilni uređaj u visokoj razlučivosti ili - kao što ime sugerira - za ispis.
Značajka Podjeli e-poštu automatski će riješiti problem dijeleći vaše dokumente u upravljive dijelove i šaljući ih u više poruka e-pošte. 
Da, postoji nekoliko načina da se to učini. Aplikacije Brother Cloud su sve veći broj inovativnih aplikacija temeljenih na oblaku kojima se može pristupiti izravno iz Brother uređaja, bez računala. Tu su i značajke uklanjanje boje pozadine (Remove Background) i automatsko uklanjanje eventualnih pogreški kod ulaganja s automatskom korekcijom iskrivljenja (Auto-deskew).
Postoji mnogo načina za hvatanje skeniranog dokumenta. Brother uređaji mogu poslati datoteku na mrežno mjesto, FTP adresu, u oblak za pohranu drugih ponudnika ili e- adresu. Ili je pak jednostavno pohranite izravno na USB. 

Brother na vašoj strani

Nudimo niz rješenja za dokumente i hvatanje koji se mogu prilagoditi vašim poslovnim potrebama. Brother nudi:
  • Široki izbor rješenja
  • Pouzdanu tehnologiju
  • Fleksibilan dizajn