1. Home
  2. Poslovna rješenja
  3. Profesionalne usluge za bilo koju tvrtku

Profesionalne usluge

Od prava do inženjeringa, naša rješenja digitalizacije i upravljanja pomažu brinuti se o vašim svakodnevnim potrebama za velikim količinama ispisa, dok se vi fokusirate na posao.

Brother na vašoj strani

Uz široki raspon usluga donosimo najbolja rješenja za vaše promjenjive poslovne potrebe. Brother nudi:

  • Jednostavna implementacija
  • Praćenje i kontrola
  • Pouzdana globalna marka

Treba li vam pomoć kod izbire rješenja?

Da, sa značajkom PrintSmart Secure Pro Mail2Print. Uz korištenje sigurnosne tehnologije Brother mogu se slati dokumente putem e-pošte na pisač kao privitci i natrag putem sigurnog PIN-a. Pisač će početi ispisivati nakon unosa PIN-a.
Da. Sigurno zaključavanje uređaja (Secure Function Lock) omogućuje vam pažljivo kontroliranje tko može ispisivati, skenirati i kopirati putem jedinstvenog PIN broja ili NFC pristupne kartice.
Značajka Podjeli e-poštu automatski će riješiti problem dijeleći vaše dokumente u upravljive dijelove i šaljući ih u više poruka e-pošte.
Nakon obavljenog ispisnog zadatka nije uvijek moguće znati tko ga je poslao. Sa Brotherovom značajkom ispišite žig od ključnih detalja - kao što su korisničko ime, datum, vrijeme ili čak prilagođene poruke – koji se pojavljuje na vrhu ili dnu stranice. Za one koji žele sofisticiraniji nadzor, Brotherov softver PrintSmart Secure Pro prati tko je ispisivao, što i kada je ispisivao i koliki su troškovi ispisa.