Originalan Brother LC123VALBP spremnik tinte - paket

Brother LC123VALBP crni, cijan, magenta i žuti spremnik tinte. Svaki ispiše do 600 stranica.

Svaki spremnik tinte ispiše do 600 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

LC123VALBP_main

Glavne značajke

  • Svaki spremnik tinte ispiše do 600 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Opis

Brother LC123VALBP paket sastoji se od spremnika tinte koji su posebno dizajnirani za rad s mnogim Brother pisačima. Ovi spremnici tinte pomažu skratiti vrijeme ispisa i isporučuju izvanredne rezultate. Bez obzira je li riječ o kućnom ili malom uredu, možete uživati u bogatijim i oštrijim bojama koje neće izblijediti.

Više informacija o proizvodu

Druge boje:

Kada dođe vrijeme naručivanja zamjenskog spremnika tinte, možete se osloniti na Brother LC123VALBP paket spremnika tinte koji jamči da će vaš pisač ostati u izvrsnom stanju i da će biti ispisi kristalno čisti

Iako biste mogli doći u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utječu samo na kvalitetu ispisa, već i uzrokuju dugoročnu štetu na pisaču.

Originalni LC123VALBP paket spremnika tinte održava vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajući veću vrijednost za vaš novac i impresivne rezultate

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh