Originalan Brother LC1000M spremnik tinte – magenta

Brother LC1000M magenta spremnik tinte - pojedinačno pakiranje. Ispiše do 400 stranica.

Ispiše do 400 stranica u skladu s ISO/IEC 24711 kod 5% pokrivenosti

Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

LC1000M_main

Glavne značajke

  • Ispiše do 400 stranica u skladu s ISO/IEC 24711 kod 5% pokrivenosti
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Opis

LC1000M spremnik tinte je kompatibilan sa širokim rasponom naših uređaja. Budući da je ovo originalni i testirani Brother proizvod, možete biti sigurni da ćete dobiti najkvalitetniji ispis.

Više informacija o proizvodu

Spremnici drugih boja:

Kada dođe vrijeme naručivanja zamjenskog spremnika tinte, možete se osloniti na Brother LC1000M magenta spremnik tinte koji jamči da će vaš pisač ostati u izvrsnom stanju i da će biti ispisi kristalno čisti.

Za maksimalan prinos magenta tinte i ispise najbolje moguće kvalitete, kupite LC1000M.

Iako biste mogli doći u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utječu samo na kvalitetu ispisa, već i uzrokuju dugoročnu štetu na pisaču.

Originalni LC1000M magenta spremnik tinte održava vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajući veću vrijednost za vaš novac i impresivne rezultate.

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh