Originalan Brother LC121Y spremnik tinte – žuti

Brother LC121Y žuti spremnik tinte - pojedinačno pakiranje. Ispiše do 300 stranica.

LC121Y žuti spremnik tinte dizajniran je za postizanje impresivnih rezultata kod svakog ispisa. Budući da je to originalni Brother potrošni materijal, spremnik se lako instalira i kompatibilan je s pisačem.

Glavne značajke

  • Ispiše do 300 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Pregled

Spremnici tinte drugih boja:

Kada dođe vrijeme naručivanja zamjenskog spremnika tinte, možete se osloniti na Brother LC121Y žuti spremnik tinte koji jamči da će vaš pisač ostati u izvrsnom stanju i da će biti ispisi kristalno čisti.

Ako trošite više cijan tinte nego tinte drugih boja, moći ćete dobiti najbolje moguće ispise kupnjom LC121Y.

Iako biste mogli doći u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utječu samo na kvalitetu ispisa, već i uzrokuju dugoročnu štetu na pisaču.

Originalni LC121Y žuti spremnik tinte održava vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajući veću vrijednost za vaš novac i impresivne rezultate.

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!