Originalni Brother LC3239XLBK spremnik tinte velikog kapaciteta – crni

Brother LC3239XLBK crni spremnik tinte velikog kapaciteta – pojedinačno pakiranje. Ispiše do 6.000 stranica.

Uz originalni Brother LC3239XLBK crni spremnik tinte velikog kapaciteta možete uživati u iznimnoj grafici kod svakog ispisa. Brother spremnici i uređaji osmišljeni su za postizanje najboljih rezultata jarkih boja. Spremnici se lako umetnu i donose postojane dokumente koji se neće razmazati ili izblijedjeti s vremenom.

Glavne značajke

  • Ispiše do 5.000 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac
  • Potpuna kompatibilnost s vašim Brother uređajem
  • Dizajn spremnika pruža pregled količine tinte

Pregled

Druge boje

LC3239XLBK crni spremnik tinte dizajniran je za besprijekoran rad s Brother uređajem zato vam osigurava da ćete uvijek imati izuzetne rezultate.

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih spremnika tinte možete u kratkom roku uštedjeti novac, ti često lošiji proizvodi mogu uzrokovati mnoge probleme s ispisivanjem, pa čak i štetiti vašem uređaju - je li zaista vrijedno rizika?

Uz originalni LC3239XLBK spremnik tinte, osigurat ćete da vaš uređaj i dalje funkcionira po svojim najboljim sposobnostima i da jamstvo ostane važeće.

.

Kompatibilno s

Kompatibilno s

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!