Originalna Brother DR-130CL jedinica bubnja - paket

Brother DR-130CL jedinica bubnja, crna, cijan, magenta i žuta. Ispiše do 17.000 stranica.

Uz originalnu Brother DR-130CL (paket) jedinicu bubnja, vaš uredski laserski pisač nastavit će ispravno raditi, a ispisi će biti najbolje moguće kvalitete. DR-130CL je jednostavan za instalaciju, pouzdan i dugotrajan, što znači da neće biti problema s ispisom.

Glavne značajke

  • Ispiše do 17.000 stranica (jedna stranica na zadatak)
  • Visokokvalitetan originalan Brother bubanj
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Pregled

Kada je u pitanju uredski ispis, možete se osloniti na Brother DR-130CL (paket) jedinicu bubnja kako biste osigurali da će vaš pisač nastaviti raditi kako treba, a ispisi biti kristalno čisti.

Iako su dostupne jeftinije, neoriginalne verzije, ne smijete zaboraviti da instalacija jeftinih jedinica bubnja u laserski pisač utječe ne samo na kvalitetu ispisa, već i na jamstvo, te na dugi rok uzrokuje oštećenje vašeg uređaja.

Originalna jedinica bubnja DR-130CL čuva vaš uređaj ispravno, pružajući veću vrijednost za vaš novac i impresivne rezultate.

Recikliranje

Jeste li znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš utjecaj na okoliš stoga potičemo naše klijente da i sami doprinesu tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama zaustaviti uništavanje prašume.

Za više informacija kako se možemo zajedno brinuti za bolje okruženje, posjetite Brother Earth.