Originalan Brother TN-2010 toner – crni

Brother TN-2010 crni toner. Ispiše do 1.000 stranica.

Ispiše do 1.000 stranica u skladu s ISO/IEC 19752

Visokokvalitetan originalan Brotherov toner

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

TN2010

Glavne značajke

  • Ispiše do 1.000 stranica u skladu s ISO/IEC 19752
  • Visokokvalitetan originalan Brotherov toner
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Opis

Brotherov TN-2010 donosi brzinu i pouzdanost. S TN-2010 tonerom ispis je brz, a dokumenti jasni od prve do zadnje stranice.

Više informacija o proizvodu

Pošto obično potrošimo više crnog tonera nego tonera u boji, vjerojatno ćete ga morati promijeniti češće. Ovaj originalan potrošni materijal koji ispiše do 1.000 stranica pobrine se za to da vaš pisač radi po svojim najboljim sposobnostima. Kada dođe vrijeme naručivanja zamjenskog tonera, možete se osloniti na Brother TN-2010 crni toner koji jamči da će vaš pisač ostati u izvrsnom stanju i da će biti ispisi kristalno čisti.

Kada dođe vrijeme naručivanja zamjenskog tonera, možete se osloniti na Brother TN-2010 crni toner koji jamči da će vaš pisač ostati u izvrsnom stanju i da će biti ispisi kristalno čisti.

Iako biste mogli doći u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni proizvod, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utječu samo na kvalitetu ispisa, već i uzrokuju dugoročnu štetu na pisaču.

Originalni TN-2010 crni toner održava vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajući veću vrijednost za vaš novac i impresivne rezultate.

Recikliranje

Jeste li znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš utjecaj na okoliš stoga potičemo naše klijente da i sami doprinesu tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama zaustaviti uništavanje prašume.

Za više informacija o tome kako se zajedno možemo pobrinuti za bolje okruženje, posjetite našu stranicu.

Povratak na vrh