Originalni Brother TN-2220 veliki toner – crni

Crni toner Brother TN-2220. Ispiše do 2.600 stranica

Veliki toner Brother TN-2220, dizajniran kako bi vaš pisač radio po svojim najboljim sposobnostima, pruža profesionalne rezultate. Originalni potrošni materijal, kao što je TN-2220, dugoročno pruža bolju vrijednost za vaš novac od jeftinijih verzija.

Glavne značajke

  • Ispiše do 2.600 stranica u skladu s ISO/IEC 19752
  • Visokokvalitetan originalan Brotherov toner
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Pregled

Kada dođe vrijeme naručivanja zamjenskog tonera, možete se osloniti na Brother TN-2220 crni toner koji jamči da će vaš pisač ostati u izvrsnom stanju i da će biti ispisi kristalno čisti. Budući da je to veliki toner, traje dulje od standardnog tonera, ali je jednako kvalitetan.

Iako biste mogli doći u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni proizvod, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utječu samo na kvalitetu ispisa, već i uzrokuju dugoročnu štetu na pisaču.

Originalni TN-2220 crni toner održava vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajući veću vrijednost za vaš novac i impresivne rezultate.

Kompatibilno s

Kompatibilno s

Recikliranje

Jeste li znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš utjecaj na okoliš stoga potičemo naše klijente da i sami doprinesu tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama zaustaviti uništavanje prašume.

Za više informacija kako se možemo zajedno brinuti za bolje okruženje, posjetite Brother Earth.