Originalna Brother TZe-C51 kaseta s trakom za označavanje

Brother TZe-C51 fluorescentno žuta traka s crnim ispisom – širina 24 mm

Širina 24 mm, dužina 5 m

Visokokvalitetna originalna Brother kaseta

Osigurajte postojane rezultate, jednostavne za čitanje

Detalji o proizvodu

TZeC51_main

Glavne značajke

  • Širina 24 mm, dužina 5 m
  • Visokokvalitetna originalna Brother kaseta
  • Osigurajte postojane rezultate, jednostavne za čitanje

Opis

Izradite naljepnice koje privlače pažnju s originalnom Brother TZe-C51 trakom za označavanje fluorescentne žute boje s crnim ispisom koja je savršena za prikaz važnih informacija, izradu znakova upozorenja ili kategorizaciju specijalističke opreme. Korištenjem TZe-C51 možete osigurati brzu identifikaciju u svakoj izvanrednoj situaciji. Traka je kompatibilna s P-touch pisačima koji imaju na poklopcu za kasete logotip TZ ili TZe.

 

 

Prikaži više
Prikaži manje

Više informacija o proizvodu

Fluorescentno narančasta traka je odlična za prikaz važnih informacija, izradu znakova upozorenja ili za identifikaciju specijalističke opreme i uputa u slučaju izvanredne situacije.

TZe-C51 zamjenska traka za označavanje širine 24 mm prošla je Brotherovo rigorozno testiranje kvalitete i pouzdanosti.

Korištenjem Brother TZe-C51 fluorescentno žute trake s crnim ispisom dobit ćete naljepnicu koja neće izblijediti zahvaljujući patentiranoj tehnologiji laminiranja razvijeni za ekstremne temperature i otpornost na vodu, abraziju i sunčevu svjetlost.

Odabirom Brother TZe-C51 trake za označavanje, osigurat ćete da vaš uređaj i dalje savršeno funkcionira, pružajući vam rezultate koji su jasni i postojani.

 
Povratak na vrh