Originalan Brother LC125XLY spremnik tinte - žuti

Brother LC125XLY žuti spremnik tinte - pojedinačno pakiranje. Ispiše do 1.200 stranica.

Ispiše do 1.200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

LC125XLY_main

Glavne značajke

  • Ispiše do 1.200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Opis

Specijalno dizajniran da vam uvijek zajamči visokokvalitetne ispise u boji, ovaj originalni spremnik tinte LC125XLY u žutoj boji savršeno je usklađen s vašim Brother pisačem. Budući da je to veliki spremnik tinte, LC125XLY traje duže i pritom ne ugrožava kvalitetu.

Više informacija o proizvodu

Spremnici tinte drugih boja:

Kada dođe vrijeme naručivanja zamjenske tinte, možete se osloniti na Brother LC125XLY žuti spremnik tinte koji jamči da će vaš pisač ostati u izvrsnom stanju i da će biti ispisi kristalno čisti.

Iako biste mogli doći u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utječu samo na kvalitetu ispisa, već i uzrokuju dugoročnu štetu na pisaču.

Originalni LC125XLY žuti spremnik tinte održava vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajući veću vrijednost za vaš novac i impresivne rezultate. Budući da je to veliki spremnik tinte, LC125XLY traje duže i pritom ne ugrožava kvalitetu.

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh