1. Home Brother
  2. Poslovna rješenja
  3. Prilagođena rješenja
  4. Skeniranje crtičnih kodova
Muškarac s naočalima sijedi za stolom i skenira dokumenat s Barcode utility

Jednostavno korištenje crtičnih kodova

Skeniranje mnogih dokumenata odjednom, njihova pohrana i preimenovanje često može biti dugotrajno i suvišno.
 
Brotherov softver za čitanje crtičnih kodova Barcode Utility omogućuje brže skeniranje i obradu dokumenata s crtičnim kodom što smanjuje mogućnosti pogreške. 
 
Program za prepoznavanje crtičnih kodova analizira kôd i automatski obrađuje dokument na poslužitelju. Korištenjem ove napredne tehnologije vaše se datoteke spremaju u određenu mapu: odvajanje serije dokumenata je automatizirano, a pojedine datoteke pohranjene u željenu mapu u vašoj mreži. Sve to možete učiniti izravno iz vašeg skenera uz nadogradnju softvera. Za to vam ne treba računalo pa je proces upravljanja dokumentima odmah brži i točniji.  

Poboljšajte dijeljenje dokumenata i arhiviranje

Ikona plavi sat

Save time

Pojednostavite proces tijeka rada pomoću skeniranih dokumenata koji sadrže crtične kodove.
Barcode Utility grupira pojedinačne stranice u dokumente te ih preimenuje na temelju informacija iz crtičnog koda. Tada se ti automatski pohrane kao nove datoteke u željenu mapu.

Ikona plave brave

Sigurnije

Česta posljedica skeniranja dokumenata za zajedničko korištenje i ručno premještanje datoteka je njihovo gubljenje ili pogrešno pohranjivanje. Brotherova usluga Barcode Utility omogućuje jasno strukturirani tijek rada, uzimajući informacije iz crtičnog koda i spremajući datoteke na određenu lokaciju.

Ikona plavi uskličnik

Smanjite broj pogrešaka

Kada unosimo podatke, brzo dođe do pogreške. Automatizacijom procesa i korištenjem podataka s crtičnih kodova na dokumentima, digitalne kopije možete pohraniti pod pravim nazivom in na odgovarajućoj lokaciji kako biste ih pronašli s lakoćom.

Često postavljana pitanja (FAQ) o Barcode Utility

Jednom konfiguriran, Barcode Utility radi kao usluga u pozadini koja omogućuje pojednostavljenje procesa tijeka rada pomoću skeniranih dokumenata koji sadrže crtične kodove. Omogućuje vam automatsko:
1. grupiranje pojedinačnih stranica u datoteke dokumenta na temelju crtičnog koda ili broja stranica;
2. preimenovanje podijeljenih datoteka dokumenta na temelju crtičnog koda unutar stranica;
3. preusmjeravanje podijeljenih datoteka na odgovarajuće odredište na temelju crtičnog koda unutar stranica.
Barcode Utility može otkriti do 13 najčešće korištenih simbologija 1D i 2D crtičnih kodova (CODE 39, ITF, CODABAR, CODE 93, CODE 128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1 DATABAR, QR CODE, DATAMATRIX, PDF417).
Dokumente možete skenirati u PDF i pohraniti ih kao PDF, PDF/A-1b ili TIFF.

Barcode Utility zahtijeva verzije skenera ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N ili ADS-3600W koji podržavaju rješenja po mjeri.

Standardne verzije hardvera ne podržavaju tu značajku. 

Vruće mape su praćene mape povezane s određenim načinima obrade zadataka koji definiraju skup funkcija usmjeravanja i postavke datoteka registriranih kao profil zadatka. Jednostavno skeniranje ili stavljanje datoteka s dokumentima u vruću mapu omogućit će pokretanje povezanih profila zadataka i automatsku pohranu dokumenata na odgovarajuću lokaciju.
Kada je postavljena vruća mapa (ciljna mapa), mora se odabrati jedan od tri načina obrade zadataka. 
1. Koristite sve omogućene profile zadataka: svi registrirani profili zadataka koji su povezani s vrućom mapom bit će pripremljeni za sve datoteke u vrućoj mapi.
2.Koristite omogućene profile zadataka filtrirane prema nazivu datoteke: profili zadataka koji su povezani s nazivom ulazne datoteke u vrućoj mapi primijenit će se za ulaznu datoteku.
3. Koristite omogućene profile zadataka filtrirane prema metapodacima: profili primijenjeni na ulaznu datoteku bit će filtrirani metapodacima opisanim u XML datoteci.
Profili zadataka sadrže informacije za odvajanje dokumenata, svojstva izlazne datoteke i izlazno odredište. Učinkovita interakcija između tih značajki nužna je za konfiguriranje zadataka tijeka rada.
Izlaznoj datoteci ili odredištu mogu se dodijeliti korisničko ime i pravila za makro nazive. Kombiniranjem statičkog puta s različitim pravilima za makro nazive, mogu se izraditi podmape kao statični put za odredište datoteke.
Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Besplatno preuzimanje softvera Brother Software License Management Tool najbolji je način za aktiviranje značajki kupljenih rješenja. Više informacija ovdje
Zanima vas naš softver Barcode Utility i želite saznati više? Ispunite obrazac i jedan od naših stručnjaka će stupiti u kontakt s vama.
Pogledajte naše Uvjete i načine. Vaši podaci bit će obrađeni u skladu s našom Obaviješću o privatnosti.