1. Home Brother
  2. Poslovna rješenja
  3. Prilagođena rješenja
  4. Dodirni zaslon

Iskusite personalizirani dodirni zaslon

Za brojne tvrtke skeniranje dokumenata je kao naporno putovanje. Puno vremena potrošenog na ručno skeniranje pojedinačnih stranica, smanjuje produktivnost i povećava rizik od pogrešnog pohranjivanja dokumenata.

S Custom UI (Prilagođenim korisničkim sučeljem) Brother sada možete prilagoditi dodirni zaslon svojim potrebama.

  • Vizualni izgled po mjeri
  • Dodajte vlastite pozadine i ikone
  • Izradite prilagođeni tijek rada, uključujući personalizirana odredišta za 'skeniranje u'

Kako može Custom UI (Prilagođeno korisničko sučelje) koristiti vašem poslu

Ikona 3 zupčanika

Besprijekorna poslovna integracija

Prilagodite dodirni zaslon vašem poslu. Optimizirajte postupke u radnom procesu za veću produktivnost smanjenjem intervencija zbog pogrešaka i jednostavnom upotrebom općenito.

Ikona osobe

Prilagođeno vašem načinu rada

Smanjite obuku osoblja i minimizirajte mogućnosti pogrešaka prilikom prilagođenog skeniranja na dodir. Također možete slijediti smjernice maraka vaše tvrtke dodavanjem logotipa.

Ikona lista s kvačicom 'obavljeno'

Pridržavajte se industrijskih standarda

Prilagodite svoje pisače i skenere svojim potrebama bilo da se radi o ograničavanju korisničkog pristupa uklanjanjem određenih značajki ili o sukladnosti s industrijskim propisima.

Integrirajte tijek rada kako biste zadovoljili poslovne potrebe

Obrazovanje

Povjerljivi školski dokumenti mogu se zaštititi ograničavanjem mogućnosti skeniranja. Pomoću prilagođenog skeniranja na dodir, u unaprijed konfigurirane sustave za studentske zapise, možete skenirati dokumente izravno u traženu mrežnu lokaciju. 

Pravno područje

Standardne ikone mogu se zamijeniti često korištenim značajkama radi pojednostavljivanja ponavljajućih se procesa. Profili se mogu dodati za svakog partnera u tvrtki s lokacijama skeniranja, uključujući e-poštu, mrežu, USB i oblak. 

 

Zdravstvo

Dokaz o identitetu pacijenata može se sigurno skenirati na dodir što zadovoljava pravne propise u vezi rukovanja zdravstvenim dokumentima. Povjerljivi podaci o pacijentu mogu se brzo i učinkovito skenirati u određene mrežne lokacije.  

Maloprodaja

Obrazac za registraciju klijenata za program lojalnosti može se odmah dodati u bazu podataka glavnog ureda. Za skeniranje na dodir potrebna je minimalna obuka osoblja.  

Financijske usluge

Aplikacije za hipoteke i kredite mogu se spremiti i dijeliti brzo i sigurno. Mrežne mape i e-pošta u koje često skenirate mogu se postaviti na skeniranje na dodir, čime se smanjuju mogućnosti ljudske pogreške. 

Lokalna uprava

Obrasci za prijavu i povjerljive informacije kojima je potrebno odobrenje mogu se brzo i sigurno dijeliti. Profili mogu biti izrađeni za određene odjele z određenim lokacijama skeniranja, uključujući mrežne mape, e-poštu i USB.  

Kako možete prilagoditi dodirni zaslon

dodirni zaslon MFC-L8900CDW prilagođen za zdravstvo s osobom koja nosi bijeli ogrtač

Izrada prilagođenih tijekova rada

Dodirni zaslon s plavom pozadinom i prijenosnim računalom

Personalizirani dodirni zaslon

Dodirni zaslon s licima od 2 žene i jednog muškarca

Dodajte slike profila

Često postavljana pitanja (FAQ)

Custom UI (Prilagođeno korisničko sučelje) omogućuje brzo i jednostavno oblikovanje personaliziranih i specifičnih početnih zaslona tvrtke za odabrane Brother uređaje s dodirnim zaslonom u boji. Nakon oblikovanja, rješenje po mjeri može se automatski primijeniti na početne zaslone više Brother uređaja u mreži.
Za početak preporučujemo da se za dodatne informacije obratite regionalnom predstavništvu Brother.
Custom UI djeluje samo s uređajima koji su aktivirani s ovom posebnom značajkom. Prilagođeni korisničko sučelje zahtijeva poseban model bežičnih skenera dokumenata za dokumente ADS-2800W, ADS-3600W i izbor višenamjenskih pisača, uključujući: DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-6800DW, MFC-6900DW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L8690CDW, DCP-L8410CDW.  
Mogu se dodati glavna pozadinska slika i nove tipke za početni zaslon kako biste pojednostavnili tijek rada za besprijekornu poslovnu integraciju. Također se mogu ukloniti kako biste zadovoljili određene regulatorne zahtjeve.
Boju slova i imena tipki na početnom zaslonu. Pristupite različitim postavkama i na primjer prebacite značajke prečaca i administratorskih postavki na skrivene značajke. Pojedinačni početni zasloni mogu se ukloniti ili dodati.
Pozadinske slike i tipke na početnom zaslonu mogu se dodati bilo u .png, .jpg ili .bmp. formatu datoteka. Slike su automatske veličine kako bi omogućile jednostavno postavljanje i konfiguraciju.
Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Besplatno preuzimanje softvera Brother Software License Management Tool najbolji je način za aktiviranje značajki kupljenih rješenja. Više informacija ovdje.

Tekst koji unesete ovdje prikazuje se odmah ispod naziva obrasca, na primjer opis, upute ili druge informacije.

Pogledajte naše Uvjete i načine. Vaši podaci bit će obrađeni u skladu s našom Obaviješću o privatnosti.

Zanima vas softver Prilagođenog korisničkog sučelja i želite saznati više? Ispunite gore navedeni obrazac, a naši stručnjaci će vas nazvati i pomoći u vezi s vašim eventualnim pitanjima.