1. Home Brother
  2. Poslovna rješenja
  3. Mobilna rješenja i rješenja u oblaku
Contact Us Icons

Kontaktirajte nas za informacije kako mogu Brother rješenja pomoći vašem poslovanju

Pomoć kod traženja rješenja ...

Najbolji način za ispis iz iOS-a je putem Appleovog ugrađenog upravljačkog programa AirPrint jer je već dio operativnog sustava, besplatan i nema potrebe za dodatnom instalacijom.

Besplatna Brotherova aplikacija iPrint&Scan vam omogućuje jednostavan ispis s i skeniranje u uređaj putem uređaja Apple i Android. Automatski traži kompatibilan Brother uređaj u bežičnoj mreži, tako da možete lako slati ispisne zadatke i učitavati skenove u oblak putem vašeg mobilnog telefona

iPrint & Scan je Brotherova besplatna aplikacija koja omogućuje ispisivanje iz i skeniranje u  iz vaših uređaja u uređaje Android. U slučaju da u glavnom koristite uređaje sa sustavom Androidom 5.0 ili noviji, možda će vam biti lakše i brže koristiti besplatnu aplikaciju Brother Print Service Plugin. 
Da, s uslugom Google Cloud Print. Svaki online pisač s Google računom može prihvatiti ispisne zadatke iz bilo kojeg uređaja koji koriste preglednik Chrome ili operativni sustav Android, i to gdje god.
Da. Web Connect omogućuje povezivanje vašeg skenera ili višenamjenskog uređaja Brother izravno u vašu omiljenu uslugu za pohranu u oblaku koju nudi treća strana. Datoteke mogu biti učitane odmah, bez računala. Radi u obrnutom smjeru - možete pregledavati datoteke pomoću upravljačke ploče pisača i zatim ih ispisati.
Woman and man in the office near the printer

Brother na vašoj strani

Svjesni smo toga da je svaki posao drugačiji zato smo u Brotheru predani razvoju vrhunskih mobilnih i oblačnih rješenja koja pomažu našim kupcima raditi na način koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Brother nudi:

  • Nagrađenu tehnologiju
  • Brojna rješenja
  • Troškovno učinkovita rješenja

Labelled folders on a desk

Resursni centar

Pogledajte videosnimke, pročitajte studije slučaja i preuzmite letke o Brother rješenjima pomoću našeg resursnog centra

Saznajte više