1. Home Brother
  2. Poslovna rješenja
  3. Prilagođena rješenja
  4. Udaljena upravljačka ploča
Žena sjedi na kauču i koristi prijenosno računalo, u pozadini ljudi na sastanku

Realno vrijeme, udaljeno upravljanje

Poslovni uređaji tvrtke Brother nude rješenje Udaljena upravljačka ploča koje vašem IT-odjelu ili dobavljaču IT-usluga omogućuje rješavanje problema s uređajima za ispis na daljinu. Upravljačka ploča uređaja za ispis može se kontrolirati s stolnog pisača vašeg IT administratora.

Udaljena upravljačka ploča djeluje u realnom vremenu i nudi potpuno interaktivno sučelje za uređaj za ispis. IT-administrator može pristupiti svim funkcijama vašeg pisača, uključujući način održavanja, kako bi brzo dijagnosticirao i riješio probleme i omogućio vam da promijenite postavke kao da je na licu mjesta.

Kako može Udaljena upravljačka ploča koristiti vašem poslovanju?

Ikona sata

Ušteda vremena

Brzo i lako riješite sve probleme s uređajem bez potrebe za čekanjem IT-administratora da dođe u ured.

Ikona rukovanja

Centralizirana podrška

Pojednostavite svoju IT-podršku imajući sve pod jednim krovom.

Ikona sigurnosti

Sigurno

Podaci s vašeg uređaja za ispis dijele se putem sigurnog komunikacijskog kanala koji omogućuje šifriranje informacija.

Često postavljana pitanja (FAQs)

Udaljena upravljačka ploča pruža vremenski i troškovno učinkovit način obrade servisnih i dijagnostičkih zahtjeva putem web upravljanja.

Ako niste sigurni u kriterije ili kompatibilnost, preporučujemo da se prvo obratite svom IT administratoru ili tvrtki Brother.

Ako je Brother postojeća ili najprikladnija opcija ispisa, Udaljena upravljačka ploča omogućuje vam pojednostavljivanje dijagnostike da biste smanjili zastoj uređaja. Tvrtke također mogu ovo rješenje koristiti za obuku i demonstracije.

Udaljena upravljačka ploča radi samo s kompatibilnim uređajima koji su aktivirani ovom značajkom. Za aktiviranje Brother usluga potreban vam je licenčni ključ za sljedeće uređaje: DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, MFC-L6900DWT, DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L9570CDWT. 

Rješenje za pristup udaljenom desktopu potrebno je za pojednostavljenje upotrebe Udaljene upravljačke ploče.

Da. Virtualna prezentacija LCD dodirnog zaslona virtualno se prati u web pregledniku s udaljene lokacije putem SSL šifrirane komunikacije, nakon što se korisnik potvrdi izravno s fizičke upravljačke ploče uređaja.

Kad korisnik prihvati Udaljenu upravljačku ploču, IT administrator može pristupiti svim značajkama LCD dodirnog zaslona i gumba na ploči, zajedno s načinima održavanja.

Besplatno preuzimanje softvera Brother Software License Management najbolji je način za aktiviranje značajki kupljenih rješenja. Da biste aktivirali rješenje Udaljena upravljačka ploča pošaljite uređaju važeću licenčnu datoteku. Više informacija možete pronaći ovdje.
Zainteresirani ste za Udaljenu upravljačku ploču i želite saznati više? Ispunite obrazac u nastavku i naši će stručnjaci odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pogledajte naše Uvjete i načine.

Vaše će informacije biti obrađene u skladu s našom Izjavom o privatnosti