1. Home Brother
 2. Poslovna rješenja
 3. Mobilni ispis i označavanje u zdravstvu
 4. Označavanje inventara u zdravstvu
Black on silver P-touch TZe laminated label on a hand dryer

Kontrolirajte opremu i ostalu imovinu

Mnoge zdravstvene ustanove imaju tisuće fiksnih ili pokretnih sredstava koja se koriste na više lokacija. Pratite ih koristeći pisač naljepnica serije Brother P-touch P900 za ispis postojanih laminiranih naljepnica koje sadrže broj i druge važne informacije o imovini. Laminirane TZe naljepnice Brother su oblikovane za dugotrajnu postojanost, čak i u ekstremnim uvjetima.

Prednosti pisača serije PT-P900 i postojanih naljepnica P-touch

Gornji prozirni laminirani sloj štiti vaš tekst od kemikalija, vlage, abrazije, sunčevog svjetla i ekstremnih uvjeta. Brother P-touch laminirane naljepnice testirane su u ekstremnim uvjetima u neovisnom laboratoriju koji je potvrdio njihovu postojanost.
Tehnologija termalnog prijenosa koristi tintnu traku za oštre i visokokvalitetne ispise. P-touch pisači ispisuju postojane naljepnice razlučivosti ispisa do 360 x 720 dpi.
Dodajte svojim naljepnicama  linearne i dvodimenzionalne crtične kodove, kao što su GS1-128 i QR kodovi. To će povećati učinkovitost i smanjiti pogreške uzrokovane ručnim unosom brojeva i drugih informacija o imovini.
Poboljšajte identifikaciju naljepnice dodavanjem odgovarajuće grafičke slike, kao što su logotip i simbol. Podržani su popularni .jpg, .png i .bmp formati datoteka.
Brother TZe trake u kasetama nude naljepnice raznih veličina do 36 mm i različitih boja. Na raspolaganju su također metalne, jako ljepljive i fluorescentne naljepnice te zaštitne naljepnice protiv neovlaštenog korištenja koje zajedno zadovoljavaju gotovo sve potrebe po označavanju.
Softver P-touch Editor za Windows i Mac omogućuje profesionalnu izradu naljepnica po mjeri. Preuzimanje je besplatno.
Service information on Brother P-touch TZe laminated label attached to syringe driver in a hospital

Osigurajte redovito održavanje

Bez odgovarajućih sredstava za precizno označavanje opreme, redovito održavanje nije moguće jer se potonje ili izvrši na pogrešnom uređaju ili se zaboravi datum servisiranja. Označite uređaja s Brother P-touch naljepnicama i tako osigurajte dugoročnu čitljivost ispisa, što doprinosi održavanju opreme u najboljem mogućem stanju.
 

Operating instructions on medical healthcare equipment

Dodajte važne informacije o djelovanju

Vidljive naljepnice koje sadrže važne podatke o opremi informiraju korisnike o pravilnoj uporabi kako bi odmah mogli započeti radom. Širok raspon naljepnica različitih boja, uključujući metalik i fluorescentne naljepnice, pružaju precizne i dobro vizualne upute.

Brother P-touch laminated TZe labels on various chemicals in a laboratory

Pouzdajte se u TZe naljepnice Brother

Na raspolaganju su naljepnice širine do 36 mm, različitih boja i materijala, uključujući metalne i jako ljepljive naljepnice te zaštitne naljepnice protiv neovlaštenog korištenja. Brother P-touch laminirane naljepnice su testirane i dokazano otporne na:

 • kemikalije
 • vodu i druge tekućine
 • abraziju
 • UV zračenje
 • temperatura od -80 °C do +150 °C

Kada ih zalijepite, ostati će pričvršćene i čitljive mnogo godina.

Detaljne specifikacije TZe traka (PDF, 2,5 MB)

Brother P-touch PT-P900W printing asset labels

Raspon PT-P900 stolnih pisača naljepnica

Serije Brother P-touch PT-P900 pisača naljepnica idealan je izbor za medicinske ustanove koje zahtijevaju postojane naljepnice.

 • Postojane naljepnice na zahtjev do 36 mm širine.
 • Ispis velike brzine i visoke rezolucije.
 • Mogućnost dodavanja crtičnih kodova, logotipa i drugih simbola.
 • Povezivanje s podacima u Excelovoj tablici za brzi ispis više naljepnica istovremeno na jednoj dugoj traci.
 • Uključuje P-touch Editor softver za dizajn.