1. Home Brother
  2. Poslovna rješenja
  3. Mikro tvrtke

Rješenja za vašu mikro tvrtku

contact us

Kontaktirajte nas za informacije kako mogu Brother rješenja pomoći vašem poslovanju

Saznajte kako vam možemo pomoći poslovati pametnije

Značajka Podjeli e-poštu automatski će riješiti problem dijeleći vaše dokumente u upravljive dijelove i šaljući ih u više poruka e-pošte.
Da. Brother iPrint & Scan je besplatna aplikacija kompatibilna s mobilnim uređajima Apple iOS, Android i Windows. Možete je koristiti za skeniranje dokumenata na svoj mobilni uređaj u visokoj razlučivosti ili - kao što ime sugerira - za ispis. 
Najbolji način za ispis iz iOS-a je putem Appleovog ugrađenog upravljačkog programa AirPrint jer je već dio operativnog sustava, besplatan i nema potrebe za dodatnom instalacijom.
Da. Izravan ispis PDF/XPS znači da možete ispisivati i PDF i XPS datoteke izravno s pisača, bez korištenja softvera.
Da. Web Connect omogućuje povezivanje vašeg skenera ili višenamjenskog uređaja Brother izravno u vašu omiljenu uslugu za pohranu u oblaku koju nudi treća strana. Datoteke mogu biti učitane odmah, bez računala. Radi u obrnutom smjeru - možete pregledavati datoteke pomoću upravljačke ploče pisača i zatim ih ispisati. 

Brother na vašoj strani

Razumijemo zahtjeve vaše mikro tvrtke. Naša profesionalna rješenja nude kompaktna rješenja ispisa i skeniranja za kućne urede i mikro tvrtke. Brother nudi:

  • Stručni savjet i podršku
  • Jednostavnu implementaciju
  • Troškovno učinkovita rješenja