Brother na vašoj strani

Radite u bilo koje vrijeme i bilo gdje kako biste povećali produktivnost u pokretu s Brotherovim profesionalnim rješenjima ispisa i skeniranja za uštedu vremena i novca  u maloprodajnom sektoru.

Pitajte nas ...

Besplatna Brotherova aplikacija iPrint&Scan vam omogućuje jednostavan ispis s i skeniranje u uređaj putem uređaja Apple i Android. Automatski traži kompatibilan Brother uređaj u bežičnoj mreži, tako da možete lako slati ispisne zadatke i učitavati skenove u oblak putem vašeg mobilnog telefona. U slučaju da ljudi idu od jedne trgovine do druge, može se koristiti softver Brother PrintSmart Mobile zonu za slanje ispisnih zadataka i njihovo sakupljanje putem PIN-a na upravljačkoj ploči.
Da, sa sučeljem Brother Solutions Interface. BSI je platforma s otvorenim sučeljem dizajnirana kako bih trećoj strani omogućila stvaranje vlastitih rješenja za uređaje Brother. Na taj način ti mogu kontrolirati koje se opcije prikazuju na upravljačkoj ploči i kako funkcioniraju.
Ispisni zadatak se obično šalje u red čekanja na pisaču na neodređeno vrijeme što može biti za povjerljive dokumente rizično. Uz značajku vremenski ograničeno brisanje (Timed Erasing) može urediti brisanje vaših podataka za siguran ispis nakon određivanja roka od jednog sata do nekoliko dana.
Da. Softver BRAdmin Professional vam omogućuje praćenje jednog ili više uređaja s računala Windows. Za dodatnu fleksibilnost možete većinu Brotherovih mrežnih uređaja upravljati pomoću web-preglednika. Osim toga je Brotherov Status Monitor podesiv alat koji omogućuje kontinuirano praćenje stanja pisača putem simbola stanja u živo na dnu zaslona.
Naša značajka siguran ispis (Secure Print) omogućuje slanje određenih poslova na pisač s odgađanjem isporuke sve do unosa sigurnog PIN-a. Za vrijeme ispisa postavite PIN u upravljački program. Kada ste sigurni da nitko neće vidjeti vaše dokumente, ispisni zadatak otključajte iz reda pomoću upravljačke ploče. Druga opcija je naš softver PrintSmart Secure Pro koji isporuči ispisni zadatak tek nakon unosa PIN-a ili NFC osobne iskaznice.