1. Home Brother
  2. Poslovna rješenja
  3. Auto ID
  4. Kontaktirajte stručnjaka za Auto ID partnere

Zašto odabrati partnerski program Auto ID Brother?

 

Fokusirani na suradnju s partnerima

Naš prioritet je rad s prodajnim partnerima, bez obzira na veličinu vaše tvrtke, kako bismo oblikovali rješenja koja zadovoljavaju potrebe klijenata.

Sveobuhvatna ponuda na koju se možete osloniti

Ponuda Auto ID-a sastoji se od pouzdanih uređaja jednostavne integracije sa svim najnovijim specifikacijama koje biste željeli.

Nudimo mobilne, stolne i industrijske pisače, kao i različite uređaje koji omogućuju npr. A4 mobilni ispis, a sve to uz standardno trogodišnje jamstvo.

 

 

Vodeća podrška u industriji

Brother ima vođe partnerske prodaje, marketinške timove, tehničku podršku prije prodaje i stručnjake za krajnje korisnike.

Svi naši timovi spremni su pomoći i savjetovati našim prodavačima prilikom stvaranja i integracije rješenja za klijente.

 

 

Rješenja usmjerena na svrhu

Naporno radimo na razvoju proizvoda koji zadovoljavaju zahtjeve kupaca, bez obzira na njihove industrijske primjene. 

Od maloprodaje, sljedivosti hrane, zdravstvene i terenske radne snage, sve do proizvodnje, transporta i logistike – sigurni smo da imamo rješenje za termalni ispis vaših klijenata.

Pogledajte naše Uvjete i načine.

Vaši podaci bit će obrađeni u skladu s našom Obaviješću o privatnosti. Možete se predomisliti i odjaviti se u bilo kojem trenutku klikom na link za odjavu na dnu bilo koje e-pošte koju primite od nas.

Tražite li više informacija o tome kako postati partner Brother grupe prije nego li nas kontaktirate?

 

Preuzmite letak o partnerskom programu Auto ID

Zanima li vas još nešto o Auto ID rješenjima za ispis?