1. Home Brother
  2. Pisači naljepnica i računa
  3. Pisači za naljepnice za električare

Šest glavnih razloga za označavanje naljepnicama:

Identifikacija

Ostavite za sobom posao jasno i uredno označen naljepnicama. Koristite Brother P-touch pisač naljepnica ispisujući ih za: kabele i svežnjeve kabela, žice, kutije s osiguračima, razvodne ploče i ormariće. 

Idealno također i za: znakove upozorenja i opasnosti, uzlazne cijevi sabirnica i električne kanale i cijevi.

Vi možete također kreirati naljepnice koje sadrže vaše detalje kontakta (uključujući i logotip poduzeća na PT-E550WVP), da vam pomogne zajamčiti posao u budućnosti.

Povezivanje

Poenostavite si nameščanje kablov, tako da prilepite trajno obstojno nalepko Brother na vsak konec žice. Tako omogočite pravilno izvedbo povezav in skrajšate čas iskanja in odpravljanja napak v primeru težav.

Z uporabo originalnih trakov Brother v vašem tiskalniku nalepk P-touch ste lahko prepričani, da bodo vaše nalepke ostale čitljive in prilepljene še veliko let.

Sukladnost

Pisač Brother P-touch PT-E550WVP povezan s aplikacijom Cable Label Tool za Apple i Android uređaje omogućava kreiranje naljepnica koje zadovoljavaju mnoge identifikacijske zahtjeve električarskih propisa..

Naše jako ljepljive trake zadovoljavaju standarde UL-969 od Underwriters Laboratories, a naše termoskupljajuće cijevke zadovoljavaju standarde UL-224.

Održavanje

Svi redovni pregledi u svrhu održavanja ili provjera mnogo su lakši zahvaljujući naljepnicama označenim pločicama, panelima, kabelima i žicama, kanalima i postrojenjima.

Opasnost

Presudno je sigurno prepoznavanje opasnosti i primjena njihovog odgovarajućeg označavanja. Pisač P-touch PT-E550WVP sa svojom trakom širine 24mm proizvodi tekst koji se lako čita, a primjena trake žute ili crvene boje čini znakove izuzetno uočljivima.

Javne sigurnosne upute

Ispišite izuzetno uočljive znakove općih upozorenja na zahtjev, gdje god i kad god su potrebni. Fluorescentne žute i narančaste Brother naljepnice mogu se koristiti za upozorenje na moguću opasnost, ispisane i primijenjene neposredno za područje o kojem se radi.

Izbor Brother P-touch pisača naljepnica

Video prikaz ponude ručnih pisača naljepnica

Naš video o pisaču naljepnica vam omogućava da otkrijete neke značajke i dobrobiti različitih modela.

Za detaljnije informacije o izradi naljepnica na pisaču PT-E550WVP, imamo seriju video isječaka s uputama za korištenje koje svaku značajku prikazuju korak po korak.

Video upute za korištenje

Naljepnice koje zadovoljavaju vaše visoke standarde

Žig Tested to the extreme

Brother je razvio svoju tehnologiju postojanih laminiranih naljepnica još davne 1988 - i od tada su im nebrojeni kupci iskazali povjerenje za sve njihove potrebe označavanja. Budući da je vaš tekst zaštićen prozirnom plastičnom prevlakom, možete biti sigurni da će vaše naljepnice podnijeti test vremena, gdje god da ih stavite.

Saznajte više dolje i preuzmite knjižicu s tehničkim podacima koja prikazuje dodatne detalje o našim trakama i provedenim testovima.

Preuzimanje (PDF, 2,6 MB)

Za razliku od uobičajenih naljepnica, naša tehnologija laminirane trake jamči da će sloj super prozirnog polietilenskog laminata zaštititi vaš tekst. Rezultat je praktično neuništiva naljepnica koja može podnijeti i najsurovije uvjete.

U stvari, sigurni smo u postojanost naših naljepnica jer smo ih testirali do krajnjih granica, i naši su nalazi pokazali da Brother P-touch laminirane naljepnice nadmašuju konkurentske nelaminirane naljepnice, ostajući čitljive i učvršćene, stoga se možete pouzdati u profesionalnu kvalitetu naljepnice dizajnirane da traje.

Postupak testa na abraziju

Brotherova tehnologija laminiranja trake jamči da Brother P-touch laminirane naljepnice mogu podnijeti čak i tešku abraziju.

Uređaj s brusnim papirom mase 1 kg vučen je preko Brother P-touch laminiranih naljepnica i preko konkurentskih nelaminiranih naljepnica. Nakon 50 ponovljenih prelaza, slova i znakovi ispod Brother P-touch laminirane naljepnice bila su potpuno nedirnuta a laminat je bio samo lagano izgreban. Kvaliteta ispisa konkurentske nelaminirane naljepnice bila je narušena.

Postupak testa na temperaturu

Bez obzira želite li koristiti naše naljepnice u uvjetima smrzavanja ili u krajnje vrućim okruženjima, one su dizajnirane da traju. U stvari, rezultati pokazuju da Brother P-touch laminirane naljepnice mogu podnijeti temperature od -80 °C do +150 °C.

Naše laminirane naljepnice su bile učvršćene na pločice od nehrđajućeg čelika na sobnoj temperaturi, a zatim grijane i hlađene kroz određeno vrijeme. Nakon 72 sata na -80 °C nisu se pojavile nikakve uočljive promjene u ljepilu ili boji trake. Nakon 2 sata na +150 °C, unatoč laganoj promjeni boje na traci, tekst na naljepnici je ostao potpuno netaknut.
Postupak testa na izbljeđivanje

Bilo gdje da koristite P-touch laminirane naljepnice, one su dizajnirane tako da ostanu jasne i čitljive kao i onog dana kada su postavljene.

Nekoliko Brother P-touch laminiranih naljepnica različitih boja bile su učvršćene na pločice od nehrđajućeg čelika, i izložene simuliranom vanjskom UV zračenju kroz približno 12 mjeseci, i promjene u osnovnoj boji trake su se mogle promatrati (test sukladan normi JIS K7350-2/ISO 4892-2). Otisnuti tekst na svim trakama je ostao nepromijenjen i bio je savršeno čitljiv. Crvena, žuta i fluorescentna traka, međutim, pokazale su donekle bljeđu pozadinsku boju trake. Ostale boje Brother naljepnice pokazale su male ili nikakve promjene.
Postupak testa na kemikalije

Kemijski testovi su provedeni na Brother laminiranim naljepnicama i na konkurentskim nelaminiranim naljepnicama.

Testovi su vršeni u dvije faze:
Faza 1 - Test potapanja u kemikalije
Faza 2 - Test abrazije kemikalijama

Trake su prvo bile učvršćene na staklene pločice i uranjane u različite kemikalije kroz 2 sata. Nisu se pojavile nikakve promjene u kvaliteti otisnutog teksta i naljepnice su ostale učvršćene za staklo. Iako su neke naljepnice natopljene u određene kemikalije pokazale blago odvajanje laminiranog filma, trljanje naljepnica istim kemikalijama nije imalo uopće nikakav utjecaj. Stoga čak i ako se kemikalije proliju po vašim Brother P-touch laminiranim naljepnicama, brzo brisanje bi trebalo biti dovoljno da spriječi bilo kakvo oštećenje.

Zatim su Brother P-touch laminirane naljepnice učvršćene na nekoliko staklenih ploča. Uteg od 500 g s tkaninom natopljenom kemikalijom vučen je preko svake naljepnice 20 puta. To nije imalo nikakav utjecaj na kvalitetu otiska Brother P-touch laminiranih naljepnica, za razliku od nelaminiranih naljepnica naših konkurenata.
Postupak testa na vodu

Brother laminirane naljepnice su krajnje otporne na kvašenje i potapanje u vodu kroz dulje razdoblje.

Testovi su vršeni u dvije faze:
Faza 1 - Test potapanja u vodu
Faza 2 - Test abrazije vodom

Trake su prvo bile učvršćene na staklene pločice i uranjane u vodu kroz 2 sata. Nisu se pojavile nikakve promjene u kvaliteti otisnutog teksta i naljepnice su ostale učvršćene za staklo.

Za drugi test, Brother P-touch laminirane naljepnice su učvršćene na nekoliko staklenih ploča. Uteg od 500 g s tkaninom natopljenom vodom vučen je preko svake naljepnice 20 puta. To nije imalo nikakav utjecaj na kvalitetu otiska Brother P-touch laminiranih naljepnica.