1. Home Brother
 2. Pisači naljepnica i računa
 3. Pisači naljepnica za upravljanje objektima

Šest glavnih razloga za ispis korisnički prilagođenih naljepnica

Izbjegnite greške u korištenju opreme na licu mjesta

Dajte korisnicima jasne upute putem postojanih Brother P-touch naljepnica, o korištenju tipki klima-uređaja, projektora u sobi za sastanke ili audio/video opreme, upravljačkih panela, strojeva i drugih uređaja.

Zajamčite poštivanje internih pravila

Upotrijebite vlastite naljepnice za davanje uputa kako interna pravila prilagoditi vašem poslovanju.

Zadovoljite norme o zaštiti zdravlja i sigurnosti na radu

Znakovi upozorenja i sigurnosti su neophodni na rizičnim lokacijama, kao što je informiranje osoblja i posjetitelja o vreloj vodi, klizavom podu, pravilnoj upotrebi opasnih postrojenja i drugih opasnosti. Kreiranje vlastitih lako čitljivih znakova pomoću Brother P-touch laminiranih naljepnica jamči da su opasnosti minimalne i da su osoblje i posjetitelji upozoreni i svjesni svih zdravstvenih i sigurnosnih pitanja.

Testiranje opreme, ovlašćivanje ili dokumentiranje

 Označavanjem opreme naljepnicama vlastite proizvodnje i na zahtjev prema potrebi, greške pri testiranju pogrešnih uređaja mogu se svesti na minimum. Testiranje mobilnih uređaja može se značajno olakšati ispisom i stavljanjem testnih naljepnica izrađenih na Brother P-touch pisaču naljepnica.

Zajamčite pokriće osiguranja

 Mnoge police osiguranja sadrže stroga pravila koja nalažu da se na rizičnim lokacijama daju jasne upute kako bi se smanjila mogućnost ozlijeda ili oštećenja opreme. Kreirajte vlastite naljepnice na licu mjesta koristeći Brother P-touch pisač naljepnica.

Izbjegnite zbrku tijekom evakuacije

Zajamčite učinkovitu evakuaciju zgrada i poštivanje pravilnih postupaka upotrebom jasnog označavanja putova evakuacije, izlaza i opreme. Obnovite oznake s uputama za evakuaciju pomoću postojanih, lako čitljivih naljepnica koje će označiti mjesto skupljanja, telefonske brojeve hitnih službi itd.

Pogledajte paletu preporučljivih pisača naljepnica i saznajte više o postojanim naljepnicama

Zašto je označavanje tako važno?

Četiri mape s naljepnicama Brother P-touch na poleđini koje označavaju sadržaj mapa

Ured

Imati ključne informacije brzo pri ruci presudno je za učinkovitost. Jasno označavanje predmeta naljepnicama jamči da ćete moći brzo pronaći važne informacije i predmete. Neki primjeri uključuju:

 • Mape i registratore
 • IT opremu i drugu imovinu
 • Uredski pribor
 • Kutije za odlaganje

Dvije naljepnice na upravljačkoj ploči, Upozorenje o opasnostima i Prije uporabe pročitajte upute

Zdravstvene, sigurnosne i ekološke smjernice

Kreirajte vlastite naljepnice na zahtjev da se zajamči točno instaliranje, korištenje, testiranje i evidentiranje zaštitne opreme. Na opasnosti se može jasno upozoriti korištenjem naljepnica uočljivih boja. Tipična primjena Brother naljepnica uključuje:

 • Informativne oznake
 • Kanale i cijevi za instalacije
 • Sustave grijanja, provjetravanja i klima-uređaja (HVAC)
 • Generatore i motore

Dva radio walkie-talkie uređaja s identifikacijskim naljepnicama koje su izrađene na Brother P-touch pisaču naljepnica

Sigurnost

Sigurnost vaše imovine i zaposlenika je presudna za uspjeh vašeg poslovanja. Postojane Brother naljepnice idealne su za označavanje:

 • Interne televizije (CCTV) i opreme za video-nadzor
 • Imovine
 • Kabela i vodova
 • Znakova pristupa

 

Naljepnica Brother P-touch na aparatu za gašenje požara

Protupožarna sigurnost

Zbog strogih propisa o protupožarnoj zaštiti, Brother P-touch naljepnice su bitan dio osiguravanja sukladnosti sa zakonskom regulativom i koriste se za:

 • Označavanje protupožarne opreme
 • Sustave prskalica
 • Sigurnosne oznake
 • Sustave alarmiranja

Brother pisači naljepnica i profesionalne naljepnice

Razvijeni da rade zajedno

S najvećom širinom ispisa u seriji, stotinama simbola, ispisom crtičnih kodova i mogućnostima ispisa iz Microsoft Office programa, model Brother PT-P900W je idealan pisač za izradu vlastitih znakova, uputa, sigurnosnih obavijesti i naljepnica za predmete svuda u tvrtki. Dodavanjem Brother kaseta s trakama različitih boja i materijala za brojne primjene, dobijete idealno rješenje za označavanje vaših poslovnih prostora i predmeta naljepnicama.

Pogledajte pisače i naljepnice

Pogledajte studije slučajeva i druge resurse da vidite kako vam Brother P-touch pisači naljepnica mogu pomoći da radite pametnije