1. Home Brother
  2. Pisači naljepnica i računa
  3. Pisači naljepnica za upravljanje objektima
  4. Paleta profesionalnih traka

Odaberite pravu naljepnicu

Osigurajte da se naljepnica vidi i ostane pričvršćena odabirom odgovarajuće trake iz ponude Brother TZe kazeta traka. 

Ta videozapis će vam predstaviti širok izbor postojanih naljepnica, od fluorescentnih traka za sigurnosne oznake i važne obavijesti, do jako ljepljivih naljepnica za pričvršćivanje na grube površine i osiguravanje da će vaše naljepnice izdržati test vremena.

Kupite trake

Naljepnica Brother P-touch na pumpi za vodu

Standardne trake

Pogodne za opće označavanje ravnih, glatkih površina, laminirane samoljepive Brother standardne TZe trake dostupne su u širokom rasponu veličina i kombinacija boja.

CTV sigurnosna kamera identificirana s Brother P-touch postojanom naljepnicom

Trake s jakim ljepilom

Kada vam je potrebno više snage ljepljivosti u usporedbi sa standardnim trakama. Razvijena za upotrebu na grubim ili hrapavim/neravnim površinama, ova naljepnica je dizajnirana da ostane na mjestu i da se koristi za trajno označavanje. Zbog velike snage ljepljivosti kod skidanja može doći do oštećenja površine na koju se stavlja.

Brother upozoravajuća traka fluorescentne trake s 400 volti AC

Fluorescentne trake

Dostupne u žarko žutoj i narančastoj boji, ove izuzetno vidljive naljepnice jamče da važni upozoravajući/sigurnosni znakovi ili druge upute budu naglašeno istaknute.

Svjetlosni prekidači označeni Brother srebrnom metalnom trakom s crnim ispisom

Trake metalnog izgleda

Ove postojane trake pružaju vrhunski završni izgled svakom predmetu na koji se stave. Idealne za identifikaciju registriranog inventara tvrtke, mogu se također upotrijebiti kao oznake prekidača za svjetlo i za izradu elegantnih informativnih znakova.

Na pola odljepljena Brother sigurnosna traka prikazuje zaštitu protiv neovlaštenog korištenja

Sigurnosna traka

Zajamčite pravilno označavanje inventara koristeći ovu zaštitnu traku protiv neovlaštenog korištenja. Korištenjem specijalnog ljepila, ako se naljepnica ukloni ostavlja uzorak šahovnice koji uništava traku. To onemogućava ponovno vraćanje trake, bilo na isti predmet bilo prenošenje na neki drugi predmet, čime se jamči da se vaš registrirani inventar lako evidentira.

CCTV kabeli omotani Brother fleksibilnom ID trakom

Fleksibilne ID trake

Razvijene sa specijalnim ljepilom koje je posebno dizajnirano za označavanje i identifikaciju kabela i ostalih valjkastih predmeta malog promjera. Naljepnica se može učvrstiti na dva načina:

  • Zastavica: položite kabel po sredini naljepnice. Spojite obje polovice zajedno, stvarajući naljepnicu u vidu zastavice.
  • Omotavanje: stavite naljepnicu na kabel, a zatim je omotajte nekoliko puta oko nje same.
Otkrijte zašto je označavanje naljepnicama važno kao dio postupaka u upravljanju vašim objektima