1. Home Brother
  2. Pisači naljepnica i računa
  3. Serija QL-800
  4. Uporaba serije QL-800
Empty office

Ured

Pobrinite se da ćete lako pronaći svoje datoteke te da će hitna pošta potaknuti vizualni osjećaj hitnosti sa crnim i crvenim naljepnicama s naše dvobojne kontinuirane role. Druga mogućnost je crni ispis na kontinuirane trake i rezane naljepnice.

Na raspolaganju su adresne naljepnice, naljepnice za datoteke, za kutije za pohranu, za police, za uredski materijal i naljepnice za privremeno označavanje opreme.

QL-800

Labels in a warehouse facility

Upravljanje objektima

Privucite trenutačnu pozornost s crnim i crvenim naljepnicama. Oblikujte upečatljive prilagođene naljepnice za privremeno označavanje opreme s našom dvobojnom kontinuiranom rolom. Druga mogućnost je crni ispis na više postojane filmske trake.

Na raspolaganju su naljepnice za privremeno označavanje opreme, za bedževe za posjetitelje, za uredsku opremu i za uredski namještaj.

QL-800

Labels on boxes in a warehouse

Poštanske usluge i skladištenje

Ispišite jasno vidljive adresne naljepnice i naljepnice za rukovanje u nekoliko sekundi na naše dvobojne kontinuirane role kako biste osigurali sigurnu i pravovremenu dostavu pošiljki.

Na raspolaganju su adresne naljepnice, naljepnice za rukovanje, naljepnice za police skladišta, naljepnice s crtičnim kodom za proizvode, palete i kutije te za privremeno označavanje opreme.

QL-800

Labels being used in a retail store

Maloprodaja

Povećajte svoju prodaju privlačnim naljepnicama s cijenom i ponudom koje su ispisane u crnoj i crvenoj boji na dvobojnoj kontinuiranoj roli. Pisač za naljepnice QL-820NWB ima samostalan LCD dodirni zaslon i opcijsku bazu za baterije - savršeno za trgovine.

Na raspolaganju su naljepnice za proizvode, naljepnice s cijenama, naljepnice s promotivnom/posebnom ponudom, naljepnice s crtičnim kodom za praćenje tijekom skladištenja i naljepnice za privremeno označavanje opreme.

QL-820NWB

Labels being used on food at a supermarket

Prehrambena industrija

Oblikujte atraktivne naljepnice za označavanje hrane s našim dvobojnim kontinuiranim rolama te istaknite alergene, rok trajanja i ponudu u crnoj i crvenoj boji. QL-820NWB ima samostalan LCD dodirni zaslon za ispis naljepnica na licu mjesta.

Na raspolaganju su naljepnice za označavanje alergena, naljepnice s uputama za pripremu hrane, naljepnice za proizvode, naljepnice za police hladnjaka i naljepnice s crtičnim kodom.

QL-820NWB

Labels being used on an ID badge

Upravljanje posjetiteljima

Poboljšajte upravljanje posjetiteljima izvanrednim crno-crvenim identifikacijskim bedževima koji su ispisani na našim dvobojnim kontinuiranim rolama. Označite datum, vrijeme i područje pristupa. QL-810W i QL-820NWB imaju bežično povezivanje koje vam omogućuje jednostavno ispisivanje naljepnica s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije.

Na raspolaganju su bedževi za posjetitelje, adresne naljepnice i naljepnice za privremeno označavanje opreme.

QL-810W