1. Home Brother
  2. Pisači naljepnica i računa
  3. Serija QL-800
  4. Uporaba serije QL-800
Empty office

Ured

Pobrinite se da ćete lako pronaći svoje datoteke te da će važna pošta potaknuti vizualni osjećaj hitnosti sa crno-crvenim naljepnicama s naše dvobojne kontinuirane role. Druga mogućnost je crni ispis na kontinuirane trake i rezane naljepnice.

Na raspolaganju su naljepnice za adrese, datoteke, kutije za pohranu, police, uredski materijal i privremeno označavanje opreme.

QL-800

Labels in a warehouse facility

Upravljanje objektima

Privucite pažnju crno-crvenim naljepnicama. Oblikujte upečatljive prilagođene naljepnice za privremeno označavanje opreme s naše dvobojne kontinuirane role. Druga mogućnost je crni ispis na izdržljivije poliesterske trake.

Na raspolaganju su naljepnice za privremeno označavanje opreme, bedževe za posjetitelje, uredsku opremu i uredski namještaj.

QL-800

Labels on boxes in a warehouse

Poštanske usluge i skladištenje

Ispišite jasno vidljive naljepnice za adrese i upute u nekoliko sekundi s naše dvobojne kontinuirane role kako biste osigurali sigurnu i pravovremenu dostavu pošiljki.

Na raspolaganju su naljepnice za adrese, upute, police skladišta, crtične kodove za proizvode, palete i kutije te privremeno označavanje opreme.

QL-800

Labels being used in a retail store

Maloprodaja

Povećajte svoju prodaju privlačnim naljepnicama s cijenom i ponudom u crno-crvenoj boji s naše dvobojne kontinuirane role. Pisač naljepnica QL-820NWBc ima samostalan LCD dodirni zaslon i opcijsku postaju za punjenje baterija - savršeno za trgovine.

Na raspolaganju su naljepnice za proizvode, cijene, promotivne/posebne ponude, crtične kodove za praćenje tijekom skladištenja i privremeno označavanje opreme.

QL-820NWBc

Labels being used on food at a supermarket

Prehrambena industrija

Oblikujte atraktivne naljepnice za označavanje hrane s našim dvobojnim kontinuiranim rolama te istaknite alergene, rok trajanja i ponudu crno-crvenim ispisom. QL-820NWBc ima samostalan LCD dodirni zaslon za ispis naljepnica na lokaciji.

Na raspolaganju su naljepnice za označavanje alergena, upute za pripremu hrane, proizvode, police hladnjaka i crtične kodove.

QL-820NWBc

Labels being used on an ID badge

Upravljanje posjetiteljima

Poboljšajte upravljanje posjetiteljima izvanrednim ID-karticama s crno-crvenim ispisom s naših dvobojnih kontinuiranih rola. Označite datum, vrijeme i područje pristupa. QL-810Wc i QL-820NWBc imaju bežično povezivanje koje vam omogućuje jednostavno ispisivanje naljepnica s pametnog telefona ili tableta putem aplikacije.

Na raspolaganju su ID-kartice za posjetitelje, adresne naljepnice i naljepnice za privremeno označavanje opreme.

QL-810Wc