1. Home Brother
  2. Pisači naljepnica i računa
  3. Serija QL-800

Primijetite razliku

Naša pametna serija QL-800 nudi tri izuzetne prednosti: jedinstvenu mogućnost ispisa atraktivnih dvobojnih naljepnica u crnoj i crvenoj boji na upit,* fleksibilnost ispisa kontinuiranih naljepnica do 1 m dužine i praktičnost oblikovanja i bežičnog ispisa naljepnica izravno s vašeg mobilnog uređaja.** Osim toga, tu je i ugrađeni automatski rezač trake za profesionalni završetak zadatka.

Glavne značajke serije QL-800

Labels on work IDs

Crno-crveni ispis na naljepnice 

Bilo da se radi o označavanju alergena u hrani, hitnoj pošti, povjerljiime datotekama ili označavanju inventara - naše atraktivne crne i crvene naljepnice* znače očitu promjenu u vašem poslovanju.

Pročitajte više

Labels on folders and stationery

Ispis na kontinuiranu traku

Naše kontinuirane trake omogućuju vam oblikovanje naljepnica dužine do jednog metra - sve što vam treba, nalazi se u jednoj roli, a istovremeno spriječite otpad ostatka naljepnica.

Pogledajte potrošni materijal

Person printing wirelessly from their smartphone

Aplikacija za bežični ispis 

Ispisujte bilo gdje s našim bežičnim pisačem za naljepnice.** Dodirnite tipku mobilnog računala ili povucite preko ekrana pametnog telefona – aplikacija vam omogućuje sve što je potrebno za oblikovanje i ispis naljepnica na putu.

Preuzmite aplikaciju iPrint&Label iz App Store ili Google Play

Kako koristiti seriju pisača za naljepnice QL-800 u industriji

*Traži DK-22251. **Na raspolaganju samo kod QL-810W i QL-820NWB. Sukladno s aplikacijom iPrint&Label – podrška dvobojnog ispisa predviđena od svibnja 2017 dalje.