1. Home Brother
  2. Pisači i višenamjenski uređaji
  3. Mobilni pisači
  4. RJ-2050

RJ-2050

Robusni mobilni pisač s LCD zaslonom za ispis širine 54 mm. Bluetooth, MFi, Wi-Fi i AirPrint povezivost. Kompatibilan s Androidom, iOS i Windows sustavom

Sukladno s:

Brother RJ-2050 s naprednim mogućnostima povezivanja idealni je mobilni pisač za ispis računa, ulaznica i druge dokumentacije, gdje god i kada god je to potrebno. Integrira se u vaš postojeći sustav zahvaljujući Wi-Fi, Bluetooth i USB povezivanju. Dostupni su besplatni razvojni softverski paketi za iOS, Android i Windows, uz ugrađenu podršku za ZPL II, CPCL i Brother ESC/P emulacije.

Glavne značajke

  • Brzi izravni termalni ispis do 152 mm u sekundi
  • Bluetooth, Wi-Fi i USB povezivanje s MFi i AirPrint podrškom
  • Ugrađen LCD zaslon
  • ZPL II© emulacija i razvojni softverski paket za Android i Windows uređaje
  • Robusno kućište s IP54 certifikatom; test pada s visine 2,5 m
  • 3 godine jamstva putem registracije na webu

Pregled

Robustan mobilni pisač za ispis računa širine 54 mm s Bluetooth i Wi-Fi povezivanjem

RJ-2050 je izrađen za najzahtjevnija okruženja zato nudi najvišu brzinu ispisa u svojoj klasi i različite mogućnosti povezivanja za iOS i Android uređaje te stolna računala s Windows sustavom. S integriranim LCD zaslonom i rolama koje su jednostavne za upotrebu, RJ-2050 je idealan mobilni pisač za vašu tvrtku.


Ispis na zahtjev

Izdavanje računa nakon posla ili isporuke donosi pogodnosti mobilnim radnicima u maloprodaji, terenskim uslugama/prodaji, logistici, skladištenju, javnoj sigurnosti, hitnim službama i proizvodnji. Opremite mobilnu radnu snagu s ovim robusnim i kompaktnim pisačem.

.


Izrađeno za zahtjevna radna mjesta

RJ-2050 je izdržljiv i zato se lako nosi s kapima, vlagom i prašinom koje redovito susreće. IP54 certifikat i test pada od 2,5 metra svjedoče da prolazi kroz sve poteškoće.


Wi-Fi, Bluetooth i USB povezivanje

RJ-2050 ima niz ugrađenih mogućnosti povezivanja, uključujući Bluetooth tehnologiju (uz Apple MFi podršku). Povežite se s bežičnom mrežom; ako nije dostupna, postavite pisač za Wireless Direct način. Za računala s Windows sustavom je na raspolaganju USB priključak za pouzdanu povezivost.


Integracija u postojeće sustave

Za maksimalnu kompatibilnost s postojećim sustavima RJ-2050 podržava ZPL II i CPCL emulacije. Druga mogućnost je oblikovati predloške na računalu, prenijeti ih u memoriju pisača, pristupiti im, ažurirati ih i ispisati pomoću Brother ESC/P jezika pisača.


Razvojni softverski paket za Android i Windows uređaje

Jednostavno dodajte ispisivanje postojećim aplikacijama i softverom putem jednog od Brotherovih razvojnih softverskih paketa (SDK). Koristite Brother B-PAC SDK za programe temeljene na Windows sustavu ili Brother Print SDK za Android uređaje. Više informacija možete pronaći na http://www.brother.eu/developerPreuzmite tehnički list s detaljnim specifikacijama serije

Usporedite značajke i prednosti pojedinačnog modela preuzimanjem tehničkog lista za RJ-2000 seriju mobilnih pisača iz gore navedene tablice za preuzimanje.

Detaljne specifikacije

Značajke i specifikacije

Vrsta upotrebe Na tijelu
Flash RAM 32 MB
Litij-ionska punjiva baterija Da
Veličina memorije 32 MB
Bluetooth Bluetooth 2.1 EDR
Profili Bluetootha SPP(Serial Port Profile) / OPP(Object Push Profile) / BIP(Basic Imaging Profile) / HCRP(Hard Copy Cable Replacement Profile)
USB sučelje USB Ver.2.0 (Full Speed) (mini-B konektor)
Sučelje bežične mreže IEEE802.11b/g/n (Infrastructure mode and Adhoc mode:[b/g/n] / Wireless direct mode:[g/n])
Dimenzije 122 mm (š) x 57 mm (v) x 100 mm (d)
Težina 465 g
Kopča remena Da
Litij-ionska baterija Da
Ostalo Dokumentacija
Vrste i veličine Širina: 58 mm / promjer: do 40 mm
Emulacije ZPL II®‎, CPCL, ESC/P
Najveća duljina ispisa 1000 mm
Najveća širina ispisa 54 mm
Rezidentni fontovi Gothic, Letter Gothic Bold, Helsinki Max
Rezolucija (dpi) 203
Standardna brzina ispisa 152 mm u sekundi
Razvojni softverski komplet (SDK) Da
Jamstvo 3 godine jamstva putem registracije na webu