Originalan Brother LC1280XLVALBP veliki spremnik tinte - paket

Brother LC1280XLVALBP crni, cijan, magenta i žuti spremnik tinte. Crni spremnik ispiše do 2.400 stranica, spremnici u boji do 1.200 stranica.

Crni spremnik tinte ispiše do 2.400 stranica i svaki spremnik tinte u boji do 1.200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

LC1280XLVALBP_main

Glavne značajke

  • Crni spremnik tinte ispiše do 2.400 stranica i svaki spremnik tinte u boji do 1.200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother spremnik tinte
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Opis

Potrebna vam je zamjena spremnika tinte? Uštedite i novac i gnjavažu kupnjom velikih spremnika tinte u LC1280XLVALBP paketu. Originalni Brother spremnici tinte LC1280XLBK, LC1280XLC, LC1280XLM i LC1280XLY koji su sadržani u ovom vrijednom paketu specifično su dizajnirani da vam dugo pružaju fantastične rezultate.

Više informacija o proizvodu

Drugi spremnici tinte:

Kada dođe vrijeme naručivanja zamjenskog spremnika tinte, možete se osloniti na velike spremnike tinte u Brother LC1280XLVALBP paketu koji jamče da će vaš pisač ostati u izvrsnom stanju i da će biti ispisi kristalno čisti.

Iako biste mogli doći u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utječu samo na kvalitetu ispisa, već i uzrokuju dugoročnu štetu na pisaču.

Originalni LC1280XL spremnici tinte crne, cijan, magenta i žute boje održavaju vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajući veću vrijednost za vaš novac i impresivne rezultate.


Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh