Originalan Brother BP60PA A4 obični papir

Brother BP60PA obični papir A4 veličine za tintne pisače. 250 listova

Pakiranje sadrži 250 listova

Visokokvalitetan originalan Brother proizvod

Osigurava da će vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Detalji o proizvodu

BP60PA_main

Glavne značajke

  • Pakiranje sadrži 250 listova
  • Visokokvalitetan originalan Brother proizvod
  • Osigurava da će vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Opis

Originalan BP60PA obični papir veličine A4 koji je u punoj kompatibilnosti s vašim Brother tintnim pisačem, osigurava da će biti vaši dokumenti jasni i čisti. Za rezultate na koje se možete osloniti. 

Prikaži više
Prikaži manje

Više informacija o proizvodu

Održavajte Brother pisač u najboljem stanju i pobrinite se za to da će vaši dokumenti uvijek izgledati impresivno umetanjem BP60PA A4 papira za tintne pisače u ladicu.

BP60PA idealan je za ispis dopisa, faktura i ulaznica. Potpuno je kompatibilan s Brother tintnim pisačem što osigurava da će vaši vaši dokumenti biti ispisani brzo, učinkovito i stoposto precizno.

Budući da je to originalan Brother proizvod, možete biti sigurni da je BP60PA papir profesionalno dizajniran za najbolje moguće rezultate. Zašto biste riskirali upotrebom neoriginalnih, jeftinijih proizvoda koji mogu dovesti do lošijeg krajnjeg proizvoda, kada se možete osloniti na našu najvišu moguću kvalitetu?

Kreativni centar

Posjetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup do više od 2.000 predložaka koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći ostaviti dobar dojam na radnom mjestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malu tvrtku, ti predlošci koristit će vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je također prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, dječjih  igara, ukrasa koje možete objesiti za posebnu prigodu do isključivo Brotherovih papirnatih dizajna.

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Povratak na vrh