Brother BU800CL originalna belt jedinica

Brother BU800CL belt jedinica. Radni ciklus do 100.000 stranica.

Radni ciklus do 100.000 stranica

Visokokvalitetan originalan Brother potrošni materijal

Jamči maksimalno djelovanje laserskog uređaja

Detalji o proizvodu

BU800CL_belt jedinica, sprijeda

Razvijena od strane istog tima inženjera koji su izradili vaš Brother uređaj, što znači da su dizajnirani da rade zajedno kako bi vam isporučili visokokvalitetne dokumente

Glavne značajke

  • Radni ciklus do 100.000 stranica
  • Visokokvalitetan originalan Brother potrošni materijal
  • Jamči maksimalno djelovanje laserskog uređaja
  • Razvijena od strane istog tima inženjera koji su izradili vaš Brother uređaj, što znači da su dizajnirani da rade zajedno kako bi vam isporučili visokokvalitetne dokumente

Opis

Za maksimalnu kvalitetu ispisa i performanse vašeg uredskog laserskog uređaja koristite originalnu belt jedinicu Brother BU800CL.

BU800CL je jednostavna za instalaciju, pouzdana i dugotrajna. Kompatibilne s raznim pisačima, naše belt jedinice pomoći će vam kod ispisivanja. 

Kada uređaj to od vas zatraži, zamijenite belt jedinicu originalnom Brother BU800CL kako biste održali visoku kvalitetu ispisa. Ako belt jedinicu koristite dulje od preporučenog broja ispisa, uređaj će raditi lošije ili će se čak oštetiti.

 

Više informacija o proizvodu

 
Pouzdanost i kvaliteta osigurani

Zajamčena pouzdanost i kvaliteta

Pobrinite se da vaš Brother uređaj nastavi davati izvanredne rezultate koje očekujete odabirom transportne jedinice BU800CL. Iako su dostupni jeftiniji zamjenski dijelovi, samo originalna BU800CL transportna jedinica jamči da će vaš uređaj nastaviti raditi što brže i učinkovitije.

 
 
Zajamčeno djelovanje - učinkovita kombinacija

Učinkovita kombinacija

Imajte na umu da je korištenje Brother potrošnog materijala jedini način da uređaj nastavi raditi u najboljem izdanju. Naručite BU800CL transportnu jedinicu Brother već danas – dizajniranu kako bi vaš Brother uređaj djelovalo maksimalno i troškovno učinkovito.

podrška na vašoj strani

Podrška „na vašoj strani”

Korištenje originalnog Brother potrošnog materijala štiti jamstvo vašeg uređaja. Brother je uvijek "na vašoj strani". Obvezujemo se na pružanje odlične prodajne i korisničke podrške – kako prije, tako i nakon vaše kupnje.

 
Dvije papige lete iznad džungle

Okoliš i recikliranje

Svi naši toneri i hardver izrađeni su tako da što manje utječu na okoliš. Brother nudi ekološki odgovoran način odlaganja Brother proizvoda na kraju njihovog životnog vijeka. 

 

Recikliranje

Jeste li znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš utjecaj na okoliš stoga potičemo naše klijente da i sami doprinesu tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama zaustaviti uništavanje prašume.

Za više informacija o tome kako se zajedno možemo pobrinuti za bolje okruženje, posjetite našu stranicu.

Povratak na vrh