Originalan Brother TN-2320 veliki toner – crni

Brother TN-2320 crni toner. Ispiše do 2.600 stranica

Originalni Brother TN-2320 crni toner, dizajniran za optimalnu dosljednost, nudi crno-bijele dokumente visoke razlučivosti od prvog do zadnjeg ispisa. Budući da je to veliki toner, TN-2320 traje duže i pritom ne ugrožava kvalitetu. 

Glavne značajke

  • Ispiše do 2.600 stranica u skladu s ISO/IEC19752
  • Visokokvalitetan originalan Brotherov toner
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Pregled

Svi Brother toneri - uključujući i TN-2320 crni toner - prošli su Brotherovo rigorozno testiranje kako bi korisnicima pružili najpouzdanije ispisno rješenje. Budući da je to veliki toner, TN-2320 traje do dva puta duže i pritom ne ugrožava kvalitetu. 

Iako su neoriginalni, jeftiniji toneri dostupni svugdje, nisu kompatibilni s vašim pisačem. To može dovesti do velikog broja problema s kvalitetom ispisa i djelovanjem uređaja, što vas može skupo koštati.

Originalni TN-2320 toner omogućuje vam bezbrižan ispis, jer će uređaj nastaviti raditi po svojim najboljim sposobnostima.

Kompatibilno s

Kompatibilno s

Recikliranje

Jeste li znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš utjecaj na okoliš stoga potičemo naše klijente da i sami doprinesu tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama zaustaviti uništavanje prašume.

Za više informacija kako se možemo zajedno brinuti za bolje okruženje, posjetite Brother Earth.