1. Home Brother
  2. O tvrtki Brother
  3. Okoliš i održivost
  4. Cool Earth

Od kada je naše partnerstvo počelo, pomogli ste nam: 

Two green trees icon

Očuvati preko 32.000 000 stabala

Green industrial factory icon

Pohraniti 50 milijuna tona ugljika

Green icon of three users

Osnažiti 7 zajednica

Cool Earth school girls holding hands around a tree in the rainforest

 

Kako pomažu kupci Brother proizvoda 

Kada nam vratite Brother toner ili spremnik tinte pomoću naše besplatne sheme recikliranja, pomažete u zaštiti kišnih šuma. U sklopu našeg programa recikliranja, Brother se udružio s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth koja radi zajedno s autohtonim zajednicama na zaustavljanju krčenja kišnih šuma. Od početka našeg partnerstva 2009. godine, pomogli smo zajednicama da procvjetaju u nekim od najbioraznolikijih, vitalnih okruženja našeg planeta, štiteći ekosustave koji su pohranili preko 50 milijuna tona ugljika. 

Ovaj je rad od ključne važnosti za budućnost našeg planeta i izuzetno smo ponosni što kupci Brother proizvoda svakodnevno doprinose ovom globalnom naporu.

Pogledajte druge inicijative s Cool Earth

 

Želite li reciklirati Brother proizvod? Dopustite da vam pomognemo

Cool Earth director Matthew Owen smiling in an outdoor setting

Brother International Europe podupire Cool Earth više od petnaest godina i oboje vjerujemo da su ljudi rješenje klimatske krize. To je, osim novca, ono što pokreće i potiče promjene, dok Brotherova podrška omogućava ne samo da zamislimo budućnosti, već da je i ostvarimo. Nikada nije bilo boljeg vremena za revoluciju u očuvanju i životu na Zemlji, a mi smo ponosni što to činimo na preko 78.000 hektara kišne šume s Brotherom na našoj strani. Zajedno se borimo protiv klimatske krize u temeljima, zahvaljujući ljudima koji vjeruju.

Matthew Owen, direktor u Cool Earth 

Prikaz kompletne vremenske trake

Isao Noji Managing Director of Brother International Europe sat on a chair smiling

U grupi Brother vrlo smo ponosni na naše dugogodišnje partnerstvo s Cool Earth. Naše osoblje i kupci i dalje štite vitalne kišne šume i zajednice u Peruu i Papui Novoj Gvineji kroz brojne inicijative, uključujući dvogodišnji natječaj za prikupljanje sredstava i program recikliranja tonera.

Isao Noji, generalni direktor, Brother International Europe

smiling_child

Cool Earth

Surađujemo s Cool Earth od 2009. godine i za to vrijeme pomogli smo spasiti milijune stabala u nekim od najugroženijih staništa svijeta, ali možemo učiniti još više i u tome nam možete pomoći.

Podržajte Cool Earth